Više o Šlep Službi Šlep.rs

Više O Nama

Dobrodošli, izdvojite momenat da Vam se predstavimo. 

Šlep služba Šlep.rs je profesionalna šlep služba, poslujemo legalno i u skladu sa svim zakonima i propisima Republike Srbije. Registrovani smo i garantujemo Vam prijatno iskustvo i kvalitetnu uslugu šlepanja. Naša šlep služba je pouzdan partener za šlepanje. Dugi niz godina pružamo uslugu šlepanja svih vrsta i tipova vozila, plovila, mašina. Bavimo se šlepanjem i izvlačenjem automobile. Od početka svog poslovanja brojimo  veliki broj uspešnih izlazaka na teren i zadovoljnih mušterija. Odmah po pozivu dajemo Vam besplatnu procenu cene naše usluge i ukoliko ostvarimo dogovor preostali deo posla je na nama. Svakodnevno poboljšavamo kvalitet naše usluge. Svim svojim klijentima garantujemo za bezbednost

Pružamo kvalitetnu uslugu po fiksnom cenovniku. Uz moguć dogovor.

Šlep.rs pruža Vam podršku 00-24. Po dolasku na lokaciju bezbedno vršimo utovar vašeg vozila i prevozimo ga na lokaciju koju želite. Obavljamo šlepanje bez skrivenih troškova  i bez dodatnih naplata.

Šlep.rs je vaš puzdan partner na putu. Kontaktirajte nas!

Šlep služba - Šlep.rs Beograd
Šlep služba Šlep.rs intervencija šlepanje vozila Beograd
Potrebno vam je Šlepanje?

Potreba Vam usluga šlepanja? Zakažite šlepanje jednim pozivom na broj +381 69 400 60 30. Šlep.rs je najbrži šlep u gradu! Mi poštujemo sve saobraćajne propise i garantujemo Vam povoljnu uslugu i siguran transport vašeg vozila.

Naše Radno vreme
Slep Sluzba Beograd 00-24 Naslovna Slep.rs Pomoc na putu

Zašto baš Šlep.rs

Šlep.rs sa Vama je na putu od 2018. godine. Pružamo uslugu šlepanja svih vrsta vozila. Šlepanje vaših vozila obavljaju isključivo spremni pojedinci sa dugogodišnjim iskustvom u šlepanju automobila. Šlep.rs je opremljen modenim vozilima koja su u stanju da odgovore na sve prepreke.

Pružamo pomoć i noću – Šlep.rs Beograd 00-24h. Dolazimo na željenu lokaciju u što kraćem roku i trudimo se da što brže i što efikasnije moguće obavimo svoj posao. Iz dana u dan pružamo pomoć na putevima širom Srbije. Šlep služba Šlep.rs se nalazi na zvezdari na adresi 7.Jula 4A. Pomažemo i pri izvlačenju vozila koja su učestvovala u težim saobraćajnim nesrećama. Mi smo odgovorni i pouzdani i garantujemo Vam 100% bezbedno šlepanje vašeg vozila.

Zato Što smo Registrovani

Šlep.rs je registrovan za pružanje usluga šlepanja. Svojim klijentima nudimo mogućnost plaćanja gotovinom ili platnom karticom.

Podrška tokom svih 4 godišnja doba

Bez obzira na stanje na putu ili vremenske nepogode naša šlep služba uvek prima pozive i šalje ekipu na teren u što kraćem mogućem roku!

10% Popusta na zakazivanje

Šlep.rs nudi svojim korisnicima specijalnih 10% popusta na uslugu šlepanja, sve što treba da uradite je kontaktirajte nas preko kontakt forme.

HITAN POZIV 00/24

Zakažite šlepanje Odmah!

Slep Sluzba Beograd 00-24
Šlep služba Šlep.rs Beograd je vaš pouzdan partner za šlepanje. Registrovani smo i uspešno poslujemo na teritorji Republike Srbije. PIB:111075521

Beograd, Zvezdara 7.Jula 4 11050

E-mail adresa: info@slep.rs

Kontakt telefon: +381 69 400 60 30

Radno vreme: 00-24h