Koje sve usluge nudimo?

Šlep služba Šlep.rs nudi svojim klijentima povolju uslugu šlepanja vozila na teritoriji cele Republike Srbije kao i u inostranstvu. Pružamo uslugu transporta raznih vrsta i tipova vozila. Vršimo prevoz automobila, motora, kombija, kamiona, terenaca, motora, četvorotočkaša, i raznih vrsta mašina. 

Svakodnevno svojim klijentima pružamo bezbedan i lak transport vozila na željenu lokaciju.

Naša misija je da Vaše vozilo što efikasnije i brže transportujemo na željenu lokaciju. Pružamo uslugu šlepanja već dugi niz godina i od tada pamtimo samo lepe trenutke. Brojimo mnogo uspešnih izlazaka na teren i intervencija.

Slep Sluzba Usluge

Usluge koje pružamo

Šlep služba Šlep.rs posluje u skladu sa svim propisima i zakonima Republike Srbije. Bavimo se izvlačenjem vozila koja su učestvovala u sabraćajnoj nesreći. Ukazujemo pomoć na putu 00-24h. Intervenišemo odmah po pozivu, bez čekanja! Pružamo uslugu šlepanja raznih vrsta vozila. Obavljamo utovar i istovar vozila sa lakoćom. Naša šlep služba je Vaš siguran partner za šlepanje. 

01

Šlepanje Automobila

Bavimo se šlepanjem svih vrsta i tipova automobila. Vršimo šlepanje havarisanih vozila, vozila u poluvoznom ili voznom stanju.

02

Šlepanje Motora

Pružamo uslugu šlepanja raznih vrsta motora, skutera, četvorotočkaša, motornih sanki itd.

03

Šlepanje Kombija

Vršimo uslugu transporta kombi vozila na teritoriji grada Beograda i okoline.

04

Šlepanje Kamiona

Vršimo šlepanje kamiona. Pozovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme.

05

Transpor Robe Kombijem

Pružamo brz i efikasan transporta robe i gabaritnih stvari.

05

Šlepanje Kamiona i Raznih mašina

Pružamo uslugu šlepanja kamiona i industrijskih mašina.

Pomoć na drumu 24/7!

Bilo da Vam je vozilo u voznom stanju ili ne vršimo šlepanje vozila do željene adrese. Trudimo se da budemo efikasnii i brzi. Ukoliko Vam je potrebna usluga šlepanja pozovite klikom na dugme! Vozilo naše šlep službe je udaljeno jedan poziv od vas! Besplatno dajemo procenu cene naše usluge.

Slep Sluzba Beograd 00-24
Šlep služba Šlep.rs Beograd je vaš pouzdan partner za šlepanje. Registrovani smo i uspešno poslujemo na teritorji Republike Srbije. PIB:111075521

Beograd, Zvezdara 7.Jula 4 11050

E-mail adresa: info@slep.rs

Kontakt telefon: +381 69 400 60 30

Radno vreme: 00-24h